torsdag, maj 25th, 2017 at 5:00pm
GodsbanenSkovgaardsgade 3
Aarhus, 8000
Rutevejledning
Kom og skate med os.
Hver torsdag står Skateducate for girls skate session for piger/ kvinder i alle aldre, der har lyst til at skate sammen. Det er også for dig, som aldrig før har rørt et skateboard. Kom, kom - det bliver sjovt! Og vi har udstyr du kan låne, så tag dine veninder med!

Drop in når det passer dig, vi er der mellem 17.00-19.00. Kig efter os ved Godsbanens hovedindgang eller ved bowlen.
Ved dårligt vejr: Ungdomskulturhuset - UKH

Dette er IKKE undervisning, men en mulighed for mødes med andre piger og skate. Man kan altid låne udstyr af SKATEDUCATE, hvis du har brug for det, og vi vil selvfølgelig gerne dele tips og tricks. Vær ikke bange for at tage fat i de andre piger/kvinder der skater - Både hvis du vil lære noget nyt, eller lære noget fra dig. Husk at værten/værterne fra Skateducate er der frivilligt og for at skate og have det sjovt sammen med dig
lørdag, juni 3rd, 2017 at 11:00am
GodsbanenSkovgaardsgade 3
Aarhus, 8000
Rutevejledning
På godsbanen finder vi noget af den mest autentiske natur, der kan findes inden for byens grænser; Her er der ikke spredt muld, jorden er udyrket, og den er ikke blevet beplantet. Området har fået lov at ligge mere eller mindre urørt hen, indtil det nu skal bebygges.

At området ikke har været dyrket eller beplantet betyder, at jorden er meget næringsfattig – og det giver grobund for en stor mangfoldighed af vilde planter, der – koblet med transporten af gods fra ind- og udland – også har fremmet tilstedeværelsen af et rigt dyreliv.

Vi tager afsked med det, der måske er den vilde naturs sidste bastion i Aarhus inden den endegyldigt bebygges og nyttiggøres.

Turen starter ved Godsbanen fra indkørslen fra Carl Blochs gade til ReUsek kl. 11. Turleder er biolog og naturformidler Lars Brøndum (tlf. 23 36 16 62). Deltagelsen er gratis og uden tilmelding.

Turen er en del af Naturmaraton 2017, som er arrangeret af Naturhistorisk Museum Aarhus og Rethink Urban Habitats.

Læs mere på www.rethinkurbanhabitats.dk.