fredag, marts 31st, 2017 at 11:00pm
Double RainbowSkovgaardsgade 3
Aarhus, 8000
Rutevejledning
Den hollandske musiker og producer David Douglas udgiver snart det nye album Spectators Of The Universe, der fortsætter med at tage lytteren med på en multirytmisk rejse gennem melodisk samt solbeskinnet disco og electro.

Albummet er inspireret af musikerens navnebror (en 1800-tals eventyrer og naturalist) og skaber et lydunivers af overjordiske melodier, der blandes med fremadstormende beats og hypnotiske vokaler.

SUPPORT:
SHAQ
+ tba

� Entre: 60,- DDK
� Aldersgrænse 18 år
Se på Facebook
lørdag, april 22nd, 2017 at 11:00am
GodsbanenSkovgaardsgade 3
Aarhus, 8000
Rutevejledning
I weekenden den 22.-23. april slår Godsbanen dørene op til årets forårsmarked. Alle hjørner - både ude og inde - kommer til at pible af liv og med alt det gode, som Godsbanens aktører har at byde på: Boder, madmarked, åbne værksteder, oplevelser, aktiviteter og masser af sprød forårsstemning:)
Kom kom!

Programmet byder blandt andet på:

★ Masser af boder med design og kunsthåndværk - udelukkende med fine sager produceret i Godsbanens åbne værksteder: keramik, tekstil, print, smykker, ting og tilbehør af læder, træ og meget mere. (lørdag: 11-18 + søndag 11-16).

★ Åbent i Godsbanens Åbne Værksteder og hos Godsbanens aktører på Produktionsgangen (12-16 begge dage).

★ Boder, åbne døre, aktiviteter og andet godt på Institut for (X), Godsbanen, Aarhus.

★ Poesi på skrå lørdag kl. 17. Digtoplæsning under åben himmel på Godsbanens skrå tag med Henrik Nordbrandt, Niels Henning Falk Jensby og Stine Pilgaard.

★ Åbent hus med aktiviteter og koncerter på Radar.

★ Og hvis du bliver sulten, så fylder Kødbyens Mad & Marked - Aarhus i samarbejde med Spiselauget den Rå Hal med lækker mad af friske råvarer, der kan smages, duftes og mærkes. Kom med på et madeventyr verden rundt: mexikansk, asiatisk, amerikansk, nordisk og afrikansk. Der bliver også rig mulighed for at købe specialiteter og råvarer med hjem. Markedet har åbent lørdag 11-20 og søndag: 11-16.

Vi glæder os til at se jer til to dejlige forårsdage på Godsbanen!

Kig forbi - der er gratis entre!
Se på Facebook
lørdag, maj 13th, 2017 at 12:00pm
Smed - X . GodsbanenSkovgaardsgade 3 (Godsbanen)
Aarhus, 8000
Rutevejledning
BMX, SKATE, MUSIK, MAD & MASSER HYGGE
Vi holder igen i år skateboard & bmx konkurrence på street arealet ved Smed X på godsbanen. Som sidste år vil der være lækker mad, masser musik, konkurrencer, action, god stil og god stemning
Se på Facebook