torsdag, august 24th, 2017 at 12:00am
Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C, Danmark
Vi laver fælles Festuge i Aarhus K.
Besøg os i bydelen! Vi glæder os til at se jer.

HVAD ER AARHUS K?
På de gamle Godsbanearealer mellem Sonnesgade og Carl Blochs Gade, fra Skovgaardsgade til Ringgadebroen vokser Aarhus’ nye, kreative bydel frem.
Du kender nok området som Godsbanen.
I fremtiden vil du kende bydelen som: AARHUS K.
K for Kreativitet!
Godsbanen, Institut for (X) og REUSE er her allerede. Arkitektskolen og produktionsskolen er på vej.

HVAD ER FESTUGE I AARHUS K?
Aarhus Festuge er den fineste anledning til at åbne bydelen op og vise, hvad den har at byde på.
Vi bruger festugens tema 'bridging' som en platform for nye og frugtbare kulturelle, kunstneriske og kreative relationer i bydelen. En ramme for nye samarbejder og fællesskaber - med naboerne og med resten af byen.
Områdets aktører ruller de kreative kanoner ud og inviterer alle aarhusianere indenfor. Der bliver masser af aktiviteter hele ugen:
Workshops, walks og talks. Litteratur og bobler. Plantemarked, koncerter og arrangementer på Godsbanens skrå tag. Forestillinger, fest og fællesspisning. Gademad, gadeidræt og meget mere.

Programmet udvikler sig løbende - Følg med her i eventet:)

HVEM ER MED?
StreetAttack feat. Aarhus Volume og SPOT Efterskoler / Project Art Writing / Aarhus Litteraturcenter / Spiselauget Godsbanen / Hopspots / 365tekster / REUSE Aarhus / Signe Klejs / Rethink Human Being / Åbne Scene - Godsbanen / De Splittergale / Teater Katapult / Kulturentreprenør - KUU / Plukk / MFC Street Food / Ildstedet / Smed-X Games / Radar / Aarhus billedkunstcenter/ Aarhus Center for Visual Art / Institut for (X), Godsbanen, Aarhus / Godsbanen m.fl.
torsdag, august 24th, 2017 at 2:00pm
Institut for (X), Godsbanen, AarhusSkovgaardsgade 3-5
Aarhus, 8000
Rutevejledning
Musik, dans, gøgl og gårdsang med sigøjnerorkestre fra hele Europa og de dygtiste danske artister, er hvad du kan opleve når Splittergal Sigøjnerfestival løber af stablen i Aarhus. Om dagen vil der være workshops og underholdning, og om aftenen fester og danser vi til de uimodståelige balkanrytmer

PROGRAM KOMMER SENERE
Der kan nu købes billet på:
https://billetto.dk/e/splittergal-sigojnerfestival-billetter-207535
lørdag, august 26th, 2017 at 12:00pm
Institut for (X), Godsbanen, AarhusSkovgaardsgade 3-5
Aarhus, 8000
Rutevejledning
NU ER DET SNART TID TIL SMED X GAMES

Kom og oplev Aarhus største og hyggeligste Gårdfest.
Smed X Games foreningen arrangere en BMX & Skateboard konkurrence for alle størrelser. Arrangementet er en heldags oplevelse der består af gadeidræt, street food, bar, musik, masser sjov og ballade. Vi sætter store tribuner op til alle dem der vil opleve Danmarks sejeste skateboarders og BMX`ers konkurrere om 1. Præmierne.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER ALLE SAMMEN !!!!!!
fredag, september 1st, 2017 at 4:00pm
GodsbanenSkovgaardsgade 3
Aarhus, 8000
Rutevejledning
STREETATTACK INDTAGER GODSBANEN DEN 1. SEPTEMBER!
// En del af Festuge i Aarhus K

Workshops & Shows
Skate / SurfSkate / Parkour / Breakdance / StreetSoccer / Panna

Koncerter // DJ's // Rå hyggestemning
------------------------------------------------

OM
StreetAttack2017, Aarhus Volume og SPOT Festival/ROSAs E-tur fylder haven på Institut for (X), Godsbanen, med gadeidræt, musik og ren hyggestemning den sidste fredag i festugen.

StreetAttack
...er en stor eventkaravane bestående af en masse udøvere indenfor parkour, skate, breakdance, streetsoccer og mange flere discipliner, der rejser fra by til by og sætter spot på streetkulturen!

Vi laver workshops og shows – vi serverer street food og musik – vi laver graffiti, streetart og markedsstemning! – Kom og mærk suset!


Aarhus Volume
...er Lokale værter for StreetAttack og er med til at fyre op for stemningen i løbet af dagen og aftenen. Program kommer løbende..

SPOT Festival
Allerede om eftermiddagen ruller SPOT festival deres lille mobilscene ud ved beachvolley-banen. De har i samarbejde med ROSAs E-Tur inviteret en række af landets efterskoler og sætter scene, lyd og baggear til rådighed for mini-koncerter med udvalgte bands og unge talenter.

HVORFOR
StreetAttack er et kulturhovedstad projekt som highligter den voksende streetsport kultur, der popper op over hele regionen. Vi giver miljøerne muligheden for at vise sig frem, danne netværk og vise, hvad kulturen kan byde på! Derfor samler vi et stort StreetCrew og rejser hele regionen rundt med fede events, der booster det lokale!

-------------------------------------------------

Attacks
Silkeborg 5.8 kl.11-16 // Hedensted 18.8 kl. 16-21 // Randers 19.8 kl.11-16 // Ikast 27.8 kl. 11-16 // Aarhus 01.9 kl. 16-21// Horsens 2.9 kl.10-15 // Norddjurs 08.9 kl 16-21 // Odder 09.9 kl. 11-16 // Skanderborg 15.9 kl.16-21 // Kolind 16.9 kl.11-16En StreetKaravane med udvalgte udøvere afvikler workshops og shows mm. Mød det seje crew, hæng ud og vær med til en dag i streetkulturens tegn.

Vi præsenterer Crewet løbende!

-----------------------------------------------

PROGRAM:
TBA
søndag, september 10th, 2017 at 10:00am
Institut for (X), Godsbanen, AarhusSkovgaardsgade 3-5
Aarhus, 8000
RutevejledningTicket Info
Har du lyst til at vide mere om helhedstænkende dyrkning og levevis, eller drømmer du om at realisere en bæredygtig fremtid?
- Så er permakultur noget for dig.

Foreningen Permakultur Aarhus udbyder det officielle PDC kursus (Permaculture Design Course) med start 10. september. Kurset er 72 timer, og undervises af medlemmer af foreningen som alle har certifikat i permakultur.

Med et permakultur certifikat kan man arbejde med permakultur i Danmark og udlandet og undervise i permakultur. PDC-kurset er et teoretisk kursus, som forbereder dig til at arbejde med principperne i praksis. Man får altså den viden og de redskaber for træffe bæredygtige valg, og designe systemer både helt ned i detaljerne med planter og jord, og i det brede perspektiv med økonomi og fællesskaber.

Kurset forløber over 13 undervisningsgange, og vi slutter af med præsentation af jeres permakulturdesign, certificering og fest lørdag. 2. dec. De andre kursusdage kan ses i et billede på begivenheden. OBS: For at tage certifikatet er der mødepligt, og man må maks misse 3 undervisningsgange.

Kurset er for alle, så der er ingen krav eller forventninger om at kender til permakultur eller planter.

___________________________________________________________________________________
HVAD ER PERMAKULTUR
En tilgang til dyrkning og levemåde hvor der gøres brug af naturlige, vedvarende resurser i form af sol, vind, vand, jord. Permakultur går ud på at designe et system, som efterligner naturen, og som giver et stort udbytte af frugter og flerårige planter. I permakultur arbejder man ud fra de 3 etikker: 1. Omsorg for jorden. 2. Omsorg for mennesket. 3. Deling af overskud.

Med et certifikatkursus får du bl.a. viden indenfor:
- Principper, filosofier og designmetoder indenfor permakultur.
- Klimazoner og klimadesign.
- Madskove, søer, jord, kompost, byggeri og vandhøstning.

___________________________________________________________________________________
HVOR
Permakultur Aarhus’ foreningslokale på Institut for (x) ved Godsbanen, Skovgaardsgade 3-5, 8000 Aarhus C.

Så længe vejret er fint er vi i foreningslokalerne, og når det bliver køligere flytter vi hen til Folkestedet.

___________________________________________________________________________________
PRIS
1500,-
Inkluderer:
- 72 timers permakulturundervisning.
- Certifikat i permakultur.
- Medlemskab og mulighed for at blive en del af fællesskabet i Foreningen Permakultur Aarhus
- 8x Frokost.
- Kaffe, the, snacks.
- Felttur.

Ikke inkluderet:
- Transport til felttur.
- 4x Frokost.

____________________________________________________________________________________
Der er maks 15 pladser på kurset, som gives efter først til mølle princippet.
DEADLINE FOR TILMELDING OG BETALING ER: 27. AUGUST 2017 – Tilmelding sker via følgende link:https://docs.google.com/a/permakulturaarhus.dk/forms/d/e/1FAIpQLSesbr6jph_5TNMXGt3560TnNBZQVi_4S0NAs8K3peBfl5rk4A/viewform?usp=sf_link ... 🙂